e
Banner

Etiketler: lojistik merkez



50 milyon lira harcandıktan sonra projeden vazgeçildi


Yayın: 28-09-2012
Kategori: Denizyolu

Trabzon’da, 50 milyon lira civarında para harcanarak inşa edilen ve üzerinde Karadeniz Bölgesi’nin en büyük tersanesinin kurulacağı açıklanan alanın şimdi geleceği tartışılıyor. Büyük umutlarla başlanan tersane yatırımından vazgeçilirken, aynı yerin lojistik merkez olarak değerlendirilmesi isteniyor.

 




Balıkesir, Lojistik Merkezle dünyaya açılacak


Yayın: 24-10-2012
Kategori: Lojistik

TCDD tarafından Balıkesir'de kurulma çalışmaları devam eden 1 milyon ton taşıma kapasiteli Gökköy Lojistik Merkezi, bölgedeki ürünlerin Avrupa ve Asya'ya taşınmasında önemli bir görev üstlenecek.

 




Gökköy Lojistik Merkezi Çalışmaları devam ediyor


Yayın: 30-10-2012
Kategori: Lojistik

Gökköy Lojistik Merkezi,Avrupa-Asya hattında önemli bir konuma sahip olacak.

 




Lojistik merkez olmak Hatay’a neler kazandıracak?


Yayın: 03-11-2012
Kategori: Lojistik

Geçtiğimiz günlerde Hatay, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ) düzenlenen 1. Uluslararası Lojistik Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı.





Halkalı Gümrüğü lojistik merkez olmalı


Yayın: 05-12-2012
Kategori: Gümrük

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ömür Gebeş, İpekyolu sayesinde güzergah üzerindeki bütün ülkelerin ve Türkiye’nin daha fazla refah kazanacağını bildirdi.





Lojistik merkezle Asya'ya açılmak istiyorlar


Yayın: 31-12-2012
Kategori: Lojistik

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB), Trabzon'da kurulmasını istedikleri lojistik merkezle önümüzdeki dönemde Kafkasya, Orta Doğu ve Uzak Doğu'da yoğunlaşacağı tahmin edilen ticaretten daha fazla pay almak istiyor.





Palandöken Lojistik Merkezi Projesi’nde ihale iptali!



TCDD Palandöken Lojistik Merkezi Projesi Kontrollük ve müşavirlik ihalesi iptal edildi





Mersin Ro-Ro projeleriyle nakliyecinin can simidi oldu!



Mersin ve İskenderun limanlarından Mısır'a başlatılan Ro-Ro seferlerinin Suriye engelinin aşılmasına önemli bir katkı sunduğunu belirten Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, bu hatların aynı zamanda Türkiye’nin Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika bağlantılarında stratejik bir mevki haline gelmesine katkı sunacağını vurguluyor.




Ford Otosan ve AVL otonom sürüş projesini bir adım ileri taşıdı


Yayın: 26-11-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan ve AVL, kamyonlar için otonom sürüş geliştirme konusundaki işbirliklerine yeni bir proje ile devam ediyor. 2019 sonbaharında ‘platooning – otonom konvoy’ teknolojisinin gösterimini başarılı bir şekilde gerçekleştiren iş ortakları, şimdi de “Seviye 4 Otoyol Pilotu” teknolojisine odaklanıyor. Otoyol taşımacılığında kullanılmak üzere geliştirilmekte olan bu teknoloji sayesinde kamyonlar H2H (hub-to-hub) lojistik merkezler arasındaki taşımacılık faaliyetlerini otonom şekilde yapabilecek.




Martaş Otomotiv’den Antalya’ya yeni lojistik merkezi!


Yayın: 26-03-2021
Kategori: Otomotiv

Geçtiğimiz yıl İstanbul Avrupa Yakası ve Samsun’da iki yeni dağıtım merkezi açan Martaş Otomotiv,  Antalya’da yeni bir dağıtım merkezi daha açtı. Şirket yaptığı son yatırımla birlikte Türkiye genelinde dağıtım merkezi sayısını ise 7’ye çıkardı.